Podjetje GINEX INTERNATIONAL d.o.o. razvijamo že 30 let. Delujemo v gradbeništvu na področju prometne infrastrukture, komunalne infrastrukture, inženirskih objektov in visoke gradnje.

Smo eno redkih podjetij, ki pod eno streho združujemo visoko usposobljen kader različnih strok, da lahko zagotavljamo kakovostne in učinkovite rešitve na področju projektiranja, izvedbe, svetovalnega inženiringa in nadzora gradbenih projektov.

Zagotavljamo kakovostno in pravočasno dokončanje aktivnosti na projektu, ki jih dosežemo z lastnim strokovnim kadrom, kakovostnimi delovnimi pogoji in sredstvi, izbranimi dobavitelji, podizvajalci in kooperanti. Za realizacijo večjih gradbenih projektov, se povezujemo tudi z drugimi priznanimi domačimi in tujimi podjetji.

Naši prednosti sta povezan tim sodelavcev in zavedanje, da je v podjetju prav vsak sodelavec košček skupnega mozaika, ki pripomore k uspehu podjetja, ne glede na izobrazbo in delovno mesto. Zavedamo se, da so ključni element vzdrževanja visokokakovostnih storitev usposobljeni in motivirani zaposleni.

Za vaša vprašanja nas kontaktirajte na telefon +386 5 331 00 20 ali preko kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem času.

GINEX INTERNATIONAL _VIZIJA

Prepoznavno in zaupanja vredno gradbeno inženirsko podjetje.

STRATEŠKE USMERITVE:

  • poslovati skrbno, gospodarno in preudarno
  • kakovostno, rokovno, celovito in racionalno izpolnjevanje dogovorjenih obveznosti in s tem doseganje zadovoljstva naročnikov oz. končnih uporabnikov
  • ohranjati korekten odnos do naših partnerjev, podizvajalcev in kooperantov ter tako težiti k dolgoročnem sodelovanju z njimi
  • stalno investiranje v izpopolnjevanje kadrov ter posodabljanje opreme in mehanizacije
  • povečanje tržnega deleža v Sloveniji
  • biti del skupine enakovrednih partnerskih podjetij pri večjih projektih v tujini

PODJETJA V SKUPINI

LOGOTIP PODJETJA